Jedz i chudnij!

Nie odchudzaj się na siłę

Należy konsumować, aby zrzucać
nadwyżkowe kilogramy. Jednak odchudzać się
{trzeba|należy| mądrze. Białko przyspiesza
przemianę materii aż o 25 procent. Białko należy włączać do śniadania, obiadu i wieczornego posiłku.
Źródłami białka są kurze jaja, mięso, produkty z mleka.
Optymalnie dawać
razem białka zwierzęce oraz roślinne.
Potrzebne są także tłuszcze. Nie tyje
się od tłuszczu, ale zawsze, gdy
pochłaniamy zbyt wiele kalorii.
Tłuszcz należy konsumować w
niewielkich ilościach – oliwa z oliwek,
olej lniany, kukurydziany, sojowy, rzepakowy są celowe w diecie. Tłuszcze dają aż 30 procent energii, a
zatem należy konsumować blisko 70 gramów
tłuszczu codziennie. Tłuszcze dobrze
karmią oraz ograniczają glukozę we krwi. Kaszadaje
sytość, ale nie napędza kilogramów. Możnaspożyć
6-7 łyżek kaszy regularnie i na pewno nie
przybędzie nam kilogramów. Dwie porcje owoców trzeba
mieć w diecie, ale nie wolno jeść
winogron, bananów, śliwek – te owoce mają bardzo
dużo cukru. Można zjadać jabłka, truskawki,
pomarańcze, maliny, porzeczki, agrest. Owoce spożywa się po
posiłku, na deser, wtedy
najlepiej się trawią i są ogromnie dobre
dla zdrowia. Po godzinie 18.00 nie powinno
się jadać owoców, bo nie strawi się
ich przed spaniem. Około 40 gramów błonnika
codziennie powinna skonsumować
każda kobieta, aby
świetnie
strawić i przyspieszyć
przemianę materii.
Zdrowe jadło
i sytość umożliwiają zrzucanie kilogramów
w sposób celowy i szybki. Dlatego trzeba
zaplanować rozsądne gubienie
kilogramów.

 tabletki na odchudzanie piperyna

tabletki na odchudzanie bardzo skuteczne

Możliwość komentowania Jedz i chudnij! została wyłączona

Filed under dieta

Comments are closed.